Post by joibuyfoundverpai on Feb 5, 2022 1:51:29 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Object Hunt ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Object Hunt IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukuje nieograniczoną liczbę monet ▞▞▞
▞▞▞ Object Hunt 2022 version ▞▞▞
Gra by była fajna gdyby nie co minuta reklama, aby być kolejnymi konkurentami, nie polecam przeciwnie. Nie instalujesz tej gry
オブジェクトハント ミニゲーム tygu
Zawsze zawieszasz telefon, wyjdź z aplikacji i ponownie go otwórz, a następnie usuń ten problem, proszę naprawić ten problem, dlatego dałem 4 gwiazdki😗😗😗
To było dobre!,
Okropna aplikacja. Podczas gry nigdy nie zostajesz wybrany przez myśliwych, a inni gracze są tylko botami. Myśliwy ma około 10 sekund na szukanie wszystkich, po czym gra się kończy, rzuca i reklamuje się w twarz.
Niezłe
Niesamowita gra, uwielbiam to, że nie grasz z botami. Ale bezpieczne dla dzieci polecam
Łowca ma 30 sekund na odnalezienie obiektów, przedmioty 10 sekund na ukrycie, a my potrzebujemy 10 sekund na wygraną. Ta gra desperacko potrzebuje reklam. Tak rozczarowujące
Na początku super się grało ale później było inaczej
Android - AutoCompleteTextView
jest fajny i wszystko, ale zmusza cię do korzystania z Wi-Fi, tak jak ja tego nie rozumiem, dlatego daję dwie gwiazdki, ponieważ jest błąd, taki jak za każdym razem, gdy używam innej aplikacji przez dwie godziny z rzędu i zamierzam otworzyć aplikację, którą pokazuje czarny ekran i opuść grę bez powodu, np. Zazdrość, gdy używam innej aplikacji, proszę naprawić ten błąd, ponieważ go nienawidzę i proszę, proszę, pls, proszę, wstaw trochę juuust. Nie lubię tego zbyt wiele, więc napraw błędy i umieść tylko małe reklamy ok OK
Fajna
Object Hunt פנאי dtv
Beznadziejna, bardzo się zacina.
To dobrze, ale nigdy cię nie wkurza
Uwielbiam to tak bardzo, tak zabawne, a reklamy nie wyskakują!
Steam :: Lines X Free :: First look at Anomaly Hunter cutscenes
Fenomen
[object Object]. Dziennikarz i bloger z doświadczeniami po obu stronach barykady - pracował jako dziennikarz w polskiej edycji magazynu „Forbes” i
Po pierwsze wszyscy wiemy, że tam Ai, a po drugie gra jest dobra, ale po każdym meczu pojawia się reklama, dlatego dałem dwa
Nie kupiłem już reklam za 4,99, które są zawyżone, ale była to dobra gra, myślę, że nie byłem naprawdę zadowolony
Uwielbiam tę grę, ale dałem jej 2, ponieważ ma dużo reklam
Dał bym 5 jak naprawicie, że trzeba mieć neta plis naprawicie żeby było można bez neta
Object Hunt Gündelik kymr
Object Hunt Jednoduché hry kwgv
Hungry Shark Evolution: Ataque Arcade zabh
HUJOWA GRA!!! NIE NAWIDZE TEJ GRY
Jest ok grom
Fajna gra!
Moje doświadczenie jest dobre, ponieważ postacie
Kalamba Games by Parimatch
Kizi i Mizi polecają grę Hidden Object Hunt - urocze kotki zapraszają do wspólnej zabawy całkowicie za darmo.
Ta gra jest najgorsza w moim sercu i oczach bc Nie mogę wybrać najnowszego łowcy, więc jeśli nie mogę zdobyć nowego łowcy, właściciel tej gry usuń tę grę rn!!!!!!!!! 🤬😡😡😤 BĘDZIE SPRAWDZAŁ PRZEZ CAŁY DZIEŃ, JEŚLI NIE USUNIESZ TEJ GRY, BĘDZIE UMIESZCZAŁ JEDNĄ GWIAZDKĘ NA KAŻDEJ TWOJEJ GRZE I RÓWNIEŻ JESTEM LESBIJKĄ, A POTEM ZOSTAŁEM ZABRONIONY Z ROBLOXU NA 3 DNI BĘDZIE PŁACZAŁ W KĄCIE, JEŚLI TEGO NIE USUNIESZ GRA I BYŁEM JEDYNYM OBIEKTEM, KTÓRY PRZEŻYŁ
Niech to szlag trafi, ta gra nie jest ani online, ani offline. Ta gra wymaga Internetu, ale nie daje Ci prawdziwych graczy do zabawy. Tylko sztuczna inteligencja. Używają Twojego Internetu do reklam i zarabiania pieniędzy.
Prosze dodajcie tryb offline bez internetu!!!plis jak zmienicie na dam 5gwiazdek
pankowski-papers
... and other devices with screenshots for you to solve the levels easier. This game is developed by Naya Games (iOS) and Fugo Games (Android).
Oszustwo nie zna granic ... Po pierwsze gra jest OFFLINE, po drugie gra wymuszało na włączaniu Wi-Fi, po drugie reklamy wyskakują zysk każdej 20 sekundowej rundy ... Taka gra powinna być usunięta ze sklepu Graj z samymi przyczynami moralnymi bo polityka FUNKCJONOWANIA tej gry ... Jest chora ...... A pierwsze 2 minuty zapowiadały się dobrze ...
Bardzo trudno jest chodzić w tej grze, a ruch kamery nie jest doskonały....
TA GRA ZNOWU NIE JEST ZABAWNA! NAPRAWDĘ NIENAWIDZĘ TEJ GRY!
Super gra
Jest wiele reklam, ale jest to dobra gra z wielu różnych powodów 🐱🐱 Osobiście ją uwielbiam, to tylko błąd w reklamach
Za dużo reklam, nudzi mnie i moich znajomych. Zabawna gra. będzie lepiej, jeśli w tę grę można grać online lub przez Wi-Fi z przyjaciółmi takimi samymi, jak ta sławna wśród nas. Dodaj nowy tryb lub zrobią to inne firmy.
Object Hunt Casual xuxm
Aplikacja Th8s jest tak fajna, że mogłem w nią grać przez cały dzień
Potrzebuje mniej dodatków poza tym, że jest tak zabawny i rozrywkowy 😁
NAWET SPOCZKO ...
To bardzo dobra gra, to znaczy jest naprawdę dobra, nie za dużo reklam