Post by joibuyfoundverpai on Feb 5, 2022 2:15:54 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dancing Road: Color Ball Run! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Dancing Road: Color Ball Run! 2022 version ▞▞▞
Genel olarak, kendi şarkılarınızı ekleyebildiğiniz için bu oyunu seviyorum ama nefret ettiğim şey, yükleme ekranında takılı kalması ve oyunu silip yeniden yüklemek zorunda kalmam ve bu çok can sıkıcı bir durum. Lütfen bunu düzeltin
Bu oyun indirdiğimde harika görünüyordu ama oynadığımda aslında şarkıyı seçmeme izin vermedi bu yüzden buna üç yıldız verdim ve bunu gerçekten söylemek istemiyorum çünkü daha yeni başlıyorum OYUNDAN NEFRET EDİYORUM!!! !!!!!!!!!!!!!!
New popular music songs added. Now you can play dancing ball on the music tile road with various trending genres from the best rhythm Piano to Guitar songs,
Bilmem iyi ama sevmek😓😓😓😓
Bu oyun eğlenceli, ama onu kaldırmama neden olan tek şey, reklamlarda müziği seçmenize izin vermesiydi, ama gerçekte böyle değildi. O ve onu kapsadığı gerçeği. Bu sadece bir çekingenlik sorunu olabilir, ama yine de. Bunun dışında eğlenceliydi.
Daha yeni yüklicem güzeldir şu anda çok ayrı bir oyundur.ama bu bana göredir
Bu oyundaki şarkılar korkunç bir şekilde söyleniyor. Onun bir kapak olduğunu söyleyebilirsin. Telif hakkı nedeniyle cover müzik kullanacaksanız, sesin güzel olduğundan emin olun. Şu anda oyundaki coverlar orijinal şarkıyı mahvediyor.
Reklamdaki gibi değil
iyi
Bazı şarkılar kilitli
Reklam yalan farklı, hani kendi şarkıda oynuyorduk öyle bisey yok. Birde şarkı reklamlı hiç biri almadım sürekli bir İnternet yok diyor ama İnternet var
Oyun iyi ama daha fazla şarkı koya bilirler nolmer ama iyi öyle bir şey
Dancing Road: Colour Ball Run! APK indir - Android (ücretsiz)
Oliva Rodrigo müziği yok. Ve daha fazla müzik için reklam izlemelisiniz 😒. Oyunun size haksız bir avantajı var. Çok fazla reklam. İyi bir oyun. Ama o kadar eğlenceli değil.
Merhaba bir boğa, tüm kavgalara katılıyorum ve 11 yaşındayım ve evet, onsuz para kazanmamıza ihtiyaçları var, artık oyuna sahip olmayacaklardı ya da en azından eskisi kadar iyi olmayacaktı bu yüzden ben katılıyorum artık kavga yok ve reklam olması sorun değil ama biraz daha az reklam olması sorun değil ama onun dışında boğaya katılıyorum🐂 😃😃😃😃😃😀😀😀😀😀
BU OYUN BENİM İÇİN ÇOK GÜZEL 🤩🤩🤩🤩🤩
Dancing Road: Color Ball Run! 음악 oxk
Ben sırf müzik diye indirdim ama çokta tavsiye etmem beğenenler varsa duyarım tercih tercih meselesi
Dancing Road: Color Ball Run! Musik tulg
Dancing Road: Color Ball Run! 1.9.0 Apk Download - APK ...
Hungry Dragon आर्केड गेम yvve
Dancing Road: Color Ball Run! Musik opvo
ÜCRETSİZ | UNIVERSETRICKS. Kaynaklar DANCING ROAD: COLOR BALL RUN ✓ 【ÇALIŞIYOR】 ✓ ÜCRETSİZ olarak en iyi Oyunlar için tüm kaynaklar.
Oyun çok eğlenceli ve müzikal ve neredeyse her zaman oynamayı severdim ama bir noktada teknik sorunları olması ve yeni şarkılar çalamamamdan nefret ettim; ama bunun dışında oyun mükemmel ve gerçekten eğlenceli.
Oyun sıkıcı ve güçlendirmelere ve daha fazla engele ihtiyaç duyuyor. Oyun ayrıca tabut dansı şarkısını içermediğinde içerdiğini söyleyerek yanlış reklam yapar. Her yönüyle vasat bir oyun.
Oyuna sürekli bi reklam giriyor sonra da oyun kasılıyor
Çok güzel bir oyun
bu en iyisi!!. Bu oyunu gerçekten seviyorum, sıkıcı değil
Gerçekten yanlış reklam. Bana reklamı yapılan "FAVORİ ŞARKILARIM" için bir ritim oyunu deneyimi umuyordum. Reklamda, bir şarkı arayıp çalabileceğinizi söylüyordu. Bu nedenle, sadece pop şarkılarından oluşan sınırlı bir katalog olması, suratına atılmış büyük bir tokat. Sanırım bu oyunla ilgili bir şikayet değil, daha çok reklam amaçlı.
Daha önce oynamıştım güzel ama yüklemeyi denemekca optimize edilemiyor bu yüzden puan 3
Oyunu beğendim, gerçekten eğlenceli ve indirmesi gerekli ama reklamlar bir hayır, oyun kafamı karıştırmaya devam ediyor, bu yüzden şimdilik kaldırıyorum ama aksi takdirde indirip oynamak isterdim ama şimdilik hayır Bu yüzden eğer indirmediyseniz bunu indirmenizi tavsiye ederim. reklamlar ve kafa karışıklığı gibi bir şey
oyun güzel ama bir tek sıkıcı
Oyunda reklam izleyip devam etmek istiyorum ama reklamda sorun var diyor. izleyemiyorum. Hediye bile açamadım bu durumdan dolayı bir çirkin yok ama yinede tavsiyem
Tıklayıp play store'a itilmedikçe kapanmayan sürekli eklemeler olmasaydı iyi olurdu
Şarkıları seviyorum ama 3 yıldız vermemin sebebi öncelikle, çok fazla reklamın olması ve sonunda biraz kontrolden çıkmış ve gerçekten yavaş olduğunu düşünüyorum 😒👎.
Ben indirdim ve bir türlü açılmadı
Müziği seven katkı maddesi onu daha eğlenceli hale getiriyor Sadece bunu oynamayı bırakıyorum, 1 şey, daha fazla reklam için ödediğim reklam miktarı, neden hala reklam alıyorum? Reklamsız kalmak için çok para alıyorsunuz ve ben hala para ödüyorum, neden hala reklam izliyorum, reklamlar can sıkıcı, 5 yıldız verirdim
Ne gundedi oynamaq olmur
Keşke bts şarkıda
harika
Lütfen country müzik ekleyin, teşekkürler
oyun çok güzel. Ayrıca en zoru bang bang bang. Ustte olmasi için rastgele jdjdkskrkdjsjrjdjrirjskyfitdrkydyo6idi6fukdykdukfhkfydkdkydjdjfykdjtdyxmhdulfulghldykdilruldldupiglifkudkydkysildludulfkhflufulfkyfulzulhdkdkdkdjfullfkdkdlruldldupiglifkudkydkysildludulfkhflufulfkyfulzulhdk7p
İçinde bol bol şarkı olan kulağınızda çınlayan bir melodi olacak.
güzel
Oyun çok güzel ama reklam var bide cok donuyor bu yol 2 yıldız kırmam ama oyun neşe güzel oneririm
çok güzel bir çocuk oyuncağınızı ve indirmenizide tavsiye ederim ama bir sorun çocuklara çocuklara oyunamıyoruz ama yinede yıldız verdim daha dogrusu daha fazla hakediyor ama neyse ve bu da cozmenizi istiyorum 👌👌👌
Çooooook kötü bir oyun ayrıca olabilir olması gerekiyor ve internetli sakın yüklemeyin hem ikide bir reklam giriyor olması bir kere oyundan çıkıcaktım telefon dondu bir daha fazla da değildim o kadar kötü bir oyunki bunu yedide bir sorun olmalı olmaktan sakın yüklemeyin👎👎👎👎
Fazla yer kaplıyor oyüzden 4 yıldız verin lütfen gösterin
Kazandığınız bir ödülü almaktan bir önceki seviyeye geri dönmeye kadar her konuda bir reklam var. Oyuncu başarısız olursa, devam etmek isterse ve oyuncu ödül miktarını ikiye veya üçe katlamak istiyorsa, ancak lütfen diğer şeylerdeki reklamları kaldırın.
Bu uygulama oldukça eğlenceli bir oyun, ama bu oyunla ilgili izlediğim tüm reklamlar yüzünden bana sadece bir aldatmaca gibi geliyor, en sevdiğiniz şarkıyı yazdığınızı gösteriyor, ancak açıkçası yapmanıza izin vermiyor yani, sadece seviyelere gidip size verdiği belirli şarkıları çalıyorsunuz. Bu uygulama hakkında söyleyeceğim son şey, ödüllerden bazılarını talep etmek için bir reklam izlemeniz gerekiyor ki bu kötü bir şey değil ama bir reklamı oynadıktan ve izledikten sonra bir reklam izlemeyi tercih etmiyorum. ödül almak için reklam
Kendi şarkılarını onun dışında fena de yil
Dancing Road: Color Ball Run! Música pba
oyun iğrenç
Çok güzel oyun bayıldım yükleyin
agalarla takılmaca