Post by voditudonga on Feb 23, 2022 0:34:25 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Rush: Heroes IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petukood piiramatult punkte ▞▞▞
▞▞▞ Magic Rush: Heroes 2022 version ▞▞▞
Armastan... Hämmastav 💜, aga me tahame rohkem tasuta kangelasi ja jumalakangelasi on nii raske saada. Ootame selliseid hämmastavaid mänge., 👍🏻👍🏻😝💜💜💜💜💜
See mäng on nii kena ja ilus, et see peab saama 5 tärni, kuid ma ei saanud seda teha, sest see on mäng ainult rikastele inimestele. Ilma ostuta pole peaaegu ühtegi muud võimalust legendaarse kangelase hankimiseks ja need on väga kallid, et tavalised inimesed ei saa Soo raha raisata
Mõttetu ja väga üksluine rabelemine.
Tere, ma küsin, et ma ei saa teemante osta? Btw ma armastan su mängu, olen seda mängu mänginud 3 kuud, ma ei usu, et suudan nüüd lõpetada haha
Mäng on lõbus, kuid selles mängus asjade tegemiseks peate maksma. Mängu seiskub, sest taseme tõstmine ei ole lihtne ülesanne. Legendikangelased maksavad liiga palju ja nende mängimine võtab palju raha. Mida lisate mängu pidevalt, inimestel on raskusi teie mängus leiduva võimsusega, sest peate maksma kangelaste edutamise eest. Mängu erinevate osade jaoks on vaja palju erinevaid kangelasi, nii et proovige meid võitluses hoida.
mulle meeldib see mäng...aga sa logid mind alati välja...iga vähem kui 10 minuti järel löön välja...tänan vastuse eest...
Kui arvate, et selles mängus raha kulutamine muudab teie mängu kindlasti lihtsamaks... EKSID!!!
Mänginud alates 2016. aastast lol... hea mäng..ahned arendajad...kaitsvalt p2w mäng...tasu all mõtlen ma müüa oma maju, kui tahad top5-le lähedale jõuda..aga vahel on siiski lõbus. Minu küsimus arendajatele... kangelaste tõstmine R4-lt R5-le... mida kavatsete teha? Vajan 1 taseme jaoks nii palju ruune, et ma ei suuda isegi oma peamist maksimumi hoida.
Kõik mängud, mida ma nüüd see mäng on Peter üldse
Mäng on väga ebaõiglane. Olen seda 6 aastat iga päev mänginud, kuid nüüd otsustasin desinstallida. Kui mängite seda mängu, olge valmis raiskama palju aega. Kogusin nädalaid mitut tüüpi ressursse, et saaksin erinevaid tehnoloogiaid uuendada. siis viie minuti pärast ründas kõrgem tase mind kahe kontoga ja võttis kõik mu ressursid. Et taastuda samasse kohta, kus olin enne rünnakut, kuluks nädalaid. Tundub väga ebaõiglane, nii et otsustasin selle mängimise lõpetada.
Hinda 3 üldiselt hea mäng. Hetkel on mul probleeme mängu tagasi logimisega. Taasühendatud ja taaskäivitatud ja ikka sama probleem... 🤨
Magic Rush: Heroes Jocuri de rol qbu
هيدي اللعبه تقوم باخذ مساحه كبيره جدا من الرام وبتقوم بتسخين الجهاز واستنزاف البطاريه بشكل رهيب اتمني حل هيدي المشاكل لاجل لعب افضل ودعم اكثر للعبه لانها لعبه جميله جدا
Hea
Liiga ahne ja ründav mäng
Mäng ei tööta
Kõige lahedam mäng maailmas
Dinosaur Rampage Action fxd
Pole paha mäng, kuid asju saab parandada. Teil peaks olema võimalik kaubelda mis tahes kaubaga oma liidu liikmetega ja vähemalt kustutada, kui mitte müüa, kõik oma laos olevad kaubad.
Mulle väga meeldib see mäng, kuid põhjus, miks ma sellele 3 tärni andsin, on see, et selle mängu eest on tasuline, mis annab VIP-mängijatele eelise. Hingekivisoovi saamiseks peate tegema vip 8, muidu ei saa te legendi avada. See on tõesti nõme.
Maksa võitmiseks...lõbu ei alga enne, kui jõuad Lordi VIP-tasemele 😅
See on hea aga vajab midagi.. Midagi uut ja värsket..värskendust või magic rush 2..ma tõesti ei tea
Väga mõnus mäng mängida
Kui ma avan mängu, see käivitub, siis avan mängu bsnl võrguga, see käivitub ja see ei tööta jio võrgus, palun parandage see probleem on iga mobiiliga
Lõbutse hästi
See pole enam nii hea, kui olete tasuta mängitav, ainult vaalad hävitavad teie lõbusa mängu alguses täielikult, kuid pärast pvp-ga tutvumist on minu nõuanne, kui te ei kavatse mängule palju raha kulutada. mängi seda, jah, ma pean paljude all silmas PALJU sularaha
Tundub, et arendajad sunnivad mängijaid ainult raha kulutama, selles mängus pole rõõmu. Ärge installige seda. Sealt leiate ainult masendav käitumine arendajatelt ja nende küünilised vabandused, et mängijaid lolliks teha, kui nad tabavad arendajaid mängu muutmas, kui neil on mängijatelt rohkem raha vaja.
lol. kas nad tõesti ootavad, et mängijad seda mängiksid?
Mängisin VIP 0-na ja mulle see mäng siiani meeldis. Vip- ja mitte-vip-mängijate vahel on erinevus, kuid kui kasutate ressursse ja teemante targalt, ei jää te neist nii palju maha.
Mängu ei saa praegu mängida Serverite ühendamisel 534 ja 535 on probleeme. Pole saanud 7 tundi sisse logida ja pidevalt saabub teade, et aega on veel 2-3 tundi
ma armastan seda mängu..aga...miks sa muutsid murphy pilti..armastasin uusimat murphyt..mitte seda murphyt nagu madu.....plsss..andke murphy tagasi..enne...või tee veel üks kangelane nagu tema...😊😊😊😍
Hea katse
Mänginud seda mängu, kui sellel on veel ainult 3 serverit, palju probleeme tekib alati ka siis, kui arendajad mängu uuendavad, kõikide mängijate bp hakkab kõvasti langema ja tänu sellele saavad uued mängijad meile järele jõuda. Kui vip tutvustati, sai mäng üheks halvimaks mänguks, mida ma mänginud olen ja meie vanade mängijate hüvitiseks on vip 2 või 3, ma arvan, et see ei andnud mingit eelist, kuna te ei tunne VIPi uue acc mõju. btw mängijad nagu mina, kes tuginevad ftp-le, lõpetasid mängimise.
Sellel pole peale starti tornikaitset. WTH
Magic Rush: Heroes Rollspel ycia
Magic Rush: Heroes Lakon Peranan ulpv
Hulk pettureid! Login ühel hommikul mängu sisse ja kaotan kõik oma edusammud! Milline hunnik loosereid. Edit: Ma pole kindel, aga ma arvan, et need MFS-id muutsid serverit, milles ma olin, juhuslikult.
Ootab ühinemise lõppu..
Suurepärane mäng, populaarne ja hästi läbimõeldud, palju pidevat arendaja sisendit on kena.
Suht hea😎👑
Mängu võidu eest makstav tasu on nii problemaatiline, et ühe ründava inimese vastu peab kaitsma peaaegu terve gild.
Imeline mäng!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Laadisin selle mängu hiljuti uuesti alla ja ma ei saa oma vanemat kontot kätte. Olen proovinud kontot vahetada, kuid see ütleb, et ma ei ole selle kontoga mingeid andmeid sidunud ja kui seon praegused mänguandmed sama kontoga, tähendab see, et olete selle kontoga juba sidunud mõne muu mängu andmed. Samuti on mul võimalik näha selle mängu saavutusi oma Google Play mängudes. Palun aidake mul vana konto taastada. Selle kasutajanimi oli Dashing Keer.
Klientide tugi on selles mängus kohutav. Serverid surevad 2 kuu pärast, sest selles mängus on raha küsimus, raha pole ja sa jääd nõrgaks.
Olen seda mängu mänginud 2 aastat, see meeldis mulle alguses, kuid on väga ebaõiglane, kui on vaja maksta mängijate võitmise eest ja mittepalgaliste mängijate eest. Kuigi ma kulutasin sellele umbes 20 naela, pole see piisavalt hea. Nad eeldavad, et maksate tuhandeid naela, et paremaks saada. Ärge andke sellele rakendusele hinnangut, välja arvatud juhul, kui olete seda mängu pikka aega mänginud. Alguses võib see tunduda väga hea. Pärast 2 aastat mängimist olen väga pettunud selles, kuidas nad oma mängijaid kohtlevad. Näib, et teie aja investeering sellesse rakendusse ei ole piisavalt hea. Lihtsalt näide: uuendate kõike, kuni jõuate tasemeni lv 93 ja keegi, kes maksab versiooniuuenduste eest palju raha, lööb teid iga kord lv 90, lv 91. Ja lihtsalt punkti panemiseks kulub 4, 5 kuud igapäevast mängimist. saada lv 91 lv 93.
Magic Rush: Heroes Jeux de rôles frfg
Installisin mängu uude nutitelefoni ja video eraldusvõimet pole võimalik muuta. Iga ikoone on ekraanil väga vähe. Kui ma mängiksin suures nutiteleris, siis ok. Kuid see pole nii. Mängu käik pole sama. Palun paranda.
See on päris hea mäng, saate koguda kangelasi ja palju muud #magicrush #magicrush
Installisin selle mängu juba 2015. aastal, kuid desinstallisin mängu keskväljakukkumise tõttu. Nüüd installisin selle uuesti, et näha, kas mäng on paranenud, kuid ma eksisin, see jookseb pidevalt kokku.
Suurepärane, välja arvatud see, kui palju ma mängule kulutan ning vähest kasvu ja algajaid tegelasi. Aeg ja raha peaksid käima käsikäes. Aga jah, üleüldse rahul.
Muudan seda reitingut pärast seda, kui olen mängu rohkem uurinud. Brb 😂😂😂
Olen seda mängu mänginud 3 aastat ja olen pärast iga värskendust pettunud. Ei mingit uut sisu ja kangelastele salajased närvid. Arendaja tahab ainult mängijatelt raha välja pigistada ja nüüd on mängu võitmise eest tasu. Ära enam raiska oma raha.