Post by voditudonga on Feb 23, 2022 0:37:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Demolition Derby 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodovi neograničen broj bodova ▞▞▞
▞▞▞ Demolition Derby 2 2022 version ▞▞▞
Sjajna igra...NE, čemu igra ako tipke ne rade? Čim uđete u igru, ništa ne radi, čak ni izbornik postavki, ali dat ću vam jednu stvar, barem možete otvoriti izbornik postavki. BESKORIŠNI KOMAD DRŽIĆA, Hauwei P20 Pro
Ova igra je pomalo zabavna jer želim više karata i automobila, zato sam joj dao 3 zvjezdice
Jako dobra igra izvrsna igra jer je malo najpopularnija a drugu stranu novog posla hoću
Demolition Derby 2 Motorsport zdcp
Najbolja Bolja za uvjete iritacije uglavnom iritantna otpadna igra ove offline one Gospodine ili mama za razvojne programere igara plzz način rada za utrke ceste su vrlo kratke širine i kratke mete plz širina duljina ceste lijevo i desno povećaj prilagodbu ciljanoj guma se promijeni mam grip vrsta guma će biti dostavljena mam i ako se igra u nekoj sezoni mama je zatražila imamo kupiti sezonu koja će se sezona igrati jedno produžetak dužine od prvog do sljedećeg nivoa auto sare do svibanj ne voli ubrzati
Igra je izvrsna Ovo je bilo jako dobro.
Demolition Derby 2 பந்தயம் yez
Ova igra je stvarno sjajna, ali trebam neke stvari koje trebam dodati. Možete li dodati nogometni način rada? To je samo za LOL-ove. Nadam se da se mnogi navijači Rocket lige neće naljutiti zbog toga. Oh, i želim da dodate multiplayer jer se ne želimo stalno igrati s botovima jer je dosadno. Ako postoji multiplayer, možemo se zabaviti! Molimo dodajte ova ažuriranja ako možete.
Lijepo je potrebno staviti olds delta 88 u igru ili stari crown vic koristiti stare demo aute kao što je new yorker i slično
Pa kad završiš, postoji gumb za ponavljanje [onaj koji prikazuje cijeli krug koji si igrao], ali kad uđeš u replay, ne možeš okrenuti kameru. To je vrlo neugodno. ne možete ni okrenuti kameru dok ste u igri. Samo želim vidjeti kamo idem i sve. I dok ste u igri vidite kartu u gornjem lijevom kutu. A zelena strijela znači to si ti. A Crvene strijele su drugi ljudi. Ali moja zelena strelica se ne miče. Ovo je razlog zašto sam deinstalirao igru. Definitivno ne dajem 5 zvjezdica
Najbolja grafika, laka kontrola, voli volan, dobra osjetljivost.
Malo kasno, ali odlično
Morgiana: Mysteries Adventure Dobrodružné asuu
radi kako treba, jednostavna zabava. Također nam se sviđa auto zvijezda tenk i poluprikolica. Aventador Lamborghini
Igra je najbolja, auti su super, kontrole su najbolje
Hej, sutra ću se možda moći igrati s istom oznakom na svom telefonu idk i onda se dogodi čarolija kada dobiješ vibraciju kada ti pošaljem poruku jer nisam siguran želiš li kupiti iznajmiti novi telefon i onda magija događa se kada dobiješ vibraciju kada ti pošaljem poruku
Zabavna igra za igranje. Volio bih da ima više mogućnosti za ulazak u svaki automobil. Želio bih vidjeti Ford F150 ili Ford Raptor.
Želim mercedes g wagen
Mali klasik
Grafika je u redu nije previše dobra i malo spora
To je super igra
Zabavna igra za prolazak vremena. Nema puno oglasa i ne morate plaćati novac da biste dobili bolje automobile. Možete pobijediti u utrkama da biste ih dobili novčićima.
dobra igra jst za igranje 4fun bt igra treba način karijere ili vrlo dosadna vrlo brza i treba 22b subaru u kolekciji
Super lijepa igra..ali nadamo se da postoji način rangiranja.
Dobra igra!
Ova igra je kul, ali trebaju mi nove karte i auti koje možete dodati machina, Stockcar, Heartse, Vanster, Corsova, Starlight, Argon, Lanvo, Devilia sport, Hunter, Wasp, stormer i Cricket hvala vama i vašoj obitelji na ovoj igri, a također dodajte spojler, branike, priključke za krov i bočne trake
Da, ova igra je zgodna samo 👍, ali mislim da trebate poboljšati grafički dizajn.. 🤗
ova igrica je super! Igran je već 3-4 godine.
Nije za više igrača😫
Ova igra je tako zabavna jer se možete utrkivati i sudariti, stvoriti vlastiti automobil, ali ima auto za vas
Super igra i smiješna
Sviđa mi se ova igra, nema previše oglasa, ne moram kupovati benzin kao druge igre, želio bih više prilagođavati automobile, a što se tiče omiljenog automobila, volio bih vidjeti više mišićavih automobila kao što je 70 Chevelle, 71 cuda, 70 Challenger, možda radi i drag racing.
Demolition derby je zabavna i uzbudljiva igra, bilo bi sjajno kad bi napravili Ferrari 500 u svakom slučaju ako ovu igru ne izludite
Ovo je super igra boja i tekstura automobila i super sve prirodna igra koja je puna ove igre
Mutne poslovne prakse. Naplaćuje 9,99 USD za vozilo u igri, ali vam daje mogućnost preuzimanja aplikacije za otključavanje. Nakon što preuzmete aplikaciju, ona vam ne daje ništa iako su samo zaradili na vama putem affiliate marketinga. Brisanje na temelju toga. Igra je bila zabavna, ali ne poštujem kako koriste podmukle taktike.
Ova igra je stvarno dobra, grafika je nevjerojatna i automobili su najbolje što možete nadograditi svoje automobile i sve ostalo što je u ovoj igri je nevjerojatno općenito
Igra je općenito super, ali mislim da joj nedostaje f1 pa ako možete dodati f1, to bi bilo super
Demolition Derby 2 Sacīkstes xth
Dobra igra
Lamborghini super
Najbolja igra za djecu Best . Želim ovu igru za igranje svaki dan bio sam jako