Post by voditudonga on Feb 23, 2022 1:14:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Agent Action - Spy Shooter ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Agent Action - Spy Shooter IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ zhakować złoto ▞▞▞
▞▞▞ Agent Action - Spy Shooter 2022 version ▞▞▞
Zabawna gra staje się po prostu zbyt powtarzalna. Dostajesz wszystko za szybko.
Żałuję, że nie dorosłam w czasach, w których nie było standardową procedurą operacyjną w grach, aby mieć reklamy na każdym poziomie.
Całkowicie glitchy teraz. Broń domyślna nie zadaje obrażeń, ulepszenia innych broni są zresetowane i bezużyteczne, teraz gra się dużo problemów. Kiedyś była to fajna gra, w którą można grać od czasu do czasu i zabijać czas. Teraz jest nie do odtworzenia.
Wow. Ile reklam musisz obejrzeć, aby przejść na wyższy poziom. A gra się zawiesza z powodu tych reklam.
Reklama za reklamą, runda pięć sekund i po każdej pół minuty reklama 👎wypada szybko.
Za dużo reklam 👎👎👎👎😵
Bardzo lubię tę grę, lubię postacie i broń. Chciałbym tylko, aby deweloperzy mogli zwiększyć prędkość lotu pocisków niektórych rodzajów broni palnej. Ta gra jest niesamowita. Podoba mi się też styl gry.
Lubisz oglądać reklamy lub dawać za lepszą formęe ta gra jest dla ciebie serdecznie nie polecam
Lubię tę grę. To zabawne marnowanie czasu. Kupiłem darmową wersję reklam. Nadal możesz otrzymać dodatkowe przedmioty za oglądanie reklam. Dlaczego więc recenzja z 2 gwiazdkami? Ponieważ agentem początkowym jest mężczyzna, a jedynym sposobem na zagranie agentki żeńskiej jest jej zakup. Deweloperzy muszą być mężczyznami, aby nie rozważać możliwości wyboru płci na początku gry. Jest rok 2020 i kobiety grają w gry wideo. Zmienię moją recenzję, gdy przyznają wybór.
Super 😁 fajna gra 😃👏
Super gra polecam
Gra jest fajna, ale jest tak wiele reklam. Po każdej misji jest reklama.
Gra jest dobra, ale powinieneś poprawić poziomy gry i broń, ale nie powinieneś ulepszać broni, zawsze ulepszasz pociski, poprawiasz moc gry i nieskończenie dobrze, dobra gra
Ta gra jest bardzo zabawna, a grafika jest świetna, są reklamy, ale nie ma ich tak wiele, jak w inne gry, w które grałem.
Uwielbiam tę grę odkąd się zaczęła, a potem mieliście aktualizację do ulepszania broni i tak dalej, ale problem na dodatek, nie mogę zdobyć łupu z 500 $ zarobionych za ulepszenie mojej broni nie chcę istnieć dla mnie, aby uzyskać dostęp do moich zarobków, musiałem dać mu 1 gwiazdkę z tego powodu, tylko za grzeczny sposób powiedzenia tego, po prostu napraw ten problem, a dam ci 5 gwiazdek, dziękuję
Poziomy zamrażają się na wyższych poziomach i w końcu nie otrzymuję nagród dla bossów. Jestem na poziomie 94 i zamierzam przestać grać, jeśli gra nadal się zawiesza. Nie ma możliwości podłączenia wsparcia.
To była najlepsza gra, odkąd miałem ją na telefonie, była to najlepsza gra, ale słyszałem o problemie, ale mi się nie zdarzył, więc to była dobra wiadomość dla mnie, ale nie dobra dla niektórych ludzi, więc przepraszam, jeśli tak przydarza się tobie, ale nie obwiniaj mnie
Agent Action - Spy Shooter แอ็กชัน bpa
Bardzo dobra gra, ale jest to bardzo łatwe i tylko kilka map i bossów i załączników do broni nie są tak dobre
Spoko ale później pozipmy
Gra bardzo fajna polecam wskazówkę dla wszystkich graczy zbierajcie 3k na agenta jedna gwiazdka ilość za ilość reklam, niektóre gdy się kliknie krzyżyk, aby dać do sklepu Play, więc odemnie tyle.
Wiele reklam, ale w przeciwieństwie do niektórych gier można je pominąć. Cała gra jest fajna, ale myślę, że musi być o wiele trudniejsza, ponieważ w tej chwili wydaje się trochę łatwa....
Licencja na granie, czyli przegląd gier z agentem Jej ...
Agent Action - Spy Shooter ایکشن lmnx
Gra ok
Reklamy i więcej reklam przy każdej zmianie ekranu. Aby odblokować broń. Aby uzyskać więcej rzeczy w połowie misji. Zbyt dużo rzucania.
Rozgrywka jest świetna i przyjemna, ale reklamy dosłownie blokują mi cały ekran bez możliwości wyjścia z reklamy, co prowadzi mnie do zamknięcia i ponownego otwarcia aplikacji
Błędy od ostatniej aktualizacji. Gra blokuje się na nagrodzie bossa. Musisz zamknąć aplikację i ponownie ją otworzyć. A potem też nie dostaniesz bonusu
Reklamy, reklamy, reklamy
To dobra gra, ale potrzebuje trochę więcej grafiki, takiej jak graficznie, ale stąd jest to całkiem niesamowita i ekscytująca gra akcji, którą znasz, ale jest całkiem niesamowita, zarejestruj się, aby zostać i grać z nią, pokochasz ją
スポンジ・ボブ : カニカーニ・クックオフ ミニゲーム ufi
Fajna gra, ale ma mieć kontrolery. Myślę, że byłoby lepiej
Wystarczająco łatwa gra i przyjemna, gdy w łodzi chciałbym móc zejść z drogi helikopterowi lub samolocie, gdy wystrzelą w ciebie trzy kule, nie mogę się odsunąć, więc masz gwarancję, że zostaniesz trafiony kup jedną z kul, a nie zawsze jest wystarczająco dużo czasu, aby go zestrzelić, zanim wystrzeli w ciebie trzy, ze względu na wybór Spluw.
Agent Action - Spy Shooter Action dwrt
Jak powiedzieli inni, ta gra jest wyjątkowo niestabilna i zawiesza się / zamyka po zaledwie 20 do 30 sekundach rozgrywki. Słaby.
war drama, action ... A fact-based story about Jerzy Iwanow, a Polish agent, who became famous for his reckless sabotages ... Czas akcji: Second World War.
Jak dotąd świetnie! Wiele reklam, ale tego można się spodziewać po darmowej grze!
Tyle zabawy, grafika jest ładna
Fajna gra
Koks
Skandaliczna ilość reklam. Nie warte. 15 20 sek. gra na 1 minutę lub więcej reklam. Dzięki, ale nie. Odinstalowany. Grafika jest kreskówkowa, ale ładna. Po prostu straszne, wymagają tak wielu reklam. Można grać o pełną „misję” i dopasować czas potrzebny na obejrzenie jednej reklamy (około 30sek/1 min W zależności od wyświetlanej reklamy). Dodatkowo, aby zdobyć broń/ochronę, musisz obejrzeć jeszcze kilka reklam, co sprawia, że liczba reklam wymagana do gry jest szalona i nie do utrzymania. Żadna „darmowa” gra nie jest warta tylu reklam. Odinstalowany.